Szolgáltatásaink

Szakértő csapatunk garantáltan friss és tiszta eredményt biztosít otthonodba. 

Keiemelt hangsúlyt fektetünk a kárpitok és szőnyegek alapos tisztítására, folteltávolításra, szagtalanításra és rugalmas időpontokra. 

Minden esetben arra törekszünk, hogy a maximumot nyújtsunk, ám vannak olyan esetek, amikor a szennyezettség fajtája miatt ez nem lehetséges. A tisztítás előtt, során és végén ezt jelezzük feléd.

Munkáink menüben találsz képeket, amelyeken látszódik, hogy egy extra koszos felületből szakembereink mit hoztak ki. 
nevtelen terv 2024 06 01t195524 782

Kárpittisztítás

A kárpit tisztítása kiemelten fontos az otthonokban és üzletekben egyaránt, mivel a kárpitok könnyen felhalmozzák a port, szennyeződéseket és egyéb allergéneket, amelyek negatívan befolyásolhatják a beltéri levegő minőségét és az emberek egészségét. Rendszeres kárpittisztítással eltávolíthatjuk ezeket a káros anyagokat, javítva ezzel a beltéri környezet higiéniai szintjét és csökkentve az allergiás reakciók kialakulásának esélyét. Emellett a friss és tiszta kárpitok jobb megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek és hozzájárulnak a pozitív hangulathoz. Ezért ajánlott időnként alaposan megtisztítani a kárpitokat, legyen szó kanapéról, székekről vagy más bútorokról, hogy egészséges és kellemes környezetet teremtsünk otthonunkban vagy munkahelyünkön.

Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK!
nevtelen terv 2024 06 01t195703 358

Szőnyegtisztítás

A szőnyegtisztítás kiemelten fontos az otthoni környezet tisztasága és egészségének megőrzése szempontjából. A szőnyegek könnyen felveszik a port, allergéneket, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek hozzájárulhatnak az egészségügyi problémákhoz, például allergiás reakciókhoz és légúti irritációhoz. Rendszeres szőnyegtisztítással eltávolíthatjuk ezeket a káros anyagokat, javítva ezzel a beltéri levegő minőségét és csökkentve az egészségügyi kockázatokat. Emellett a szőnyegtisztítás friss és tiszta környezetet teremt otthonunkban, ami hozzájárul az általános jó közérzethez és komfortérzethez. Ezért ajánlott rendszeresen gondoskodni szőnyegeink tisztaságáról és higiéniájáról a megfelelő otthoni környezet és az egészséges életmód érdekében.


Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK, az Ön otthonába végezzük el a tisztítást!
nevtelen terv 2024 06 01t200112 214

Matractisztítás

A matractisztítás kiemelten fontos az egészséges alvás és az általános jólét szempontjából. A matracokban felhalmozódó poratkák, baktériumok és por allergiás reakciókat, légzési nehézségeket okozhatnak. Rendszeres tisztítással megszabadulhatunk ezektől a káros anyagoktól, javítva ezzel az alvás minőségét és csökkentve az egészségügyi kockázatokat. A matractisztítás emellett hozzájárul a matrac higiéniai szintjének fenntartásához és meghosszabbítja annak élettartamát is. Ezért javasolt időnként alaposan megtisztítani a matracokat a jobb alvási környezet és az egészséges életmód érdekében.

Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK, az Ön otthonába végezzük el a tisztítást!
nevtelen terv 2024 06 01t200207 382

Autókárpit tisztítás

Az autókárpit tisztítása kiemelten fontos az autó belső tisztasága és higiénia szempontjából. Az autókárpit könnyen felhalmozhat poratkákat, szennyeződéseket, ételmaradékokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek nemcsak esztétikailag ronthatják az autó belső megjelenését, hanem egészségügyi kockázatot is jelenthetnek. Ezek a szennyeződések allergiás reakciókat, kellemetlen szagokat és baktériumok elszaporodását okozhatják az autóban. Rendszeres autókárpit tisztítással eltávolíthatjuk ezeket a káros anyagokat, frissítve az autó belső tereit és javítva a vezetési élményt. Ezáltal nemcsak az autó belső megjelenése lesz szebb, de a vezető és az utasok egészségét is megóvjuk a tiszta és higiénikus környezet révén.

A száraz porszívózást követően következik a nedves tisztítás, végül pedig a műszerfal és egyéb műnyagok tisztítása, ápolása. Minden tisztítás mellé kérhető a klíma tisztítása is.

Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK!
nevtelen terv 76

Babakocsi tisztítás

Használtan vetted, vagy éppen eladni készülsz, akkor mindenképpen ajánljuk neked a szolgáltatásunkat. Fél évente vagy évente ajánlott kitisztíttatni, hiszen ezáltal is növelheted az értékét, nem beszélve arról, hogy akár a következő gyerkőccel is nyugodt szívvel tudod majd használni. A babakocsi tisztítása rendkívül fontos a csecsemők és kisgyermekek egészségének megőrzése szempontjából. A babakocsik könnyen szennyeződhetnek porral, baktériumokkal és egyéb szennyeződésekkel, amelyek allergiás reakciókat vagy akár fertőzéseket is okozhatnak a kisgyermek számára. Rendszeres babakocsi tisztítással megszabadulhatunk ezektől a káros anyagoktól, biztosítva ezzel a tiszta és higiénikus környezetet a gyermek számára. Emellett a friss és tiszta babakocsi nemcsak esztétikailag nyújt kellemes megjelenést, hanem a baba egészségét és biztonságát is szolgálja. Ezért ajánlott időnként alaposan megtisztítani a babakocsit, hogy biztosítsuk a gyermekünk számára a legjobb lehetőséget a biztonságos és egészséges környezetben való közlekedésre.

Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK!

Készen állsz arra, hogy időpontot foglalj?

Kitisztítlak kárpit és szőnyeg
Ha kérdésed, kérésed vagy megjegyzésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, fordulj bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.
 
Telefonszám: +36 70 231 6004
Kapcsolat
Kövessen minket