Matractisztítás


Miért mi vagyunk a legjobbak? Mi mindent megteszünk azért, hogy egy tiszta matrac legyen a végeredmény. Nem kell aggódni, hogy csöpögni fog a víz, hiszen törlünk magunk után. A matrac száradási ideje kb 8-10 óra, így érdemesebb a délelőtti órákban tisztíttatni, hogyha ezen szeretnétek aludni. Mi ilyen apróságokra is figyelünk! A matrac mind a két oldalát kitisztítjuk. Az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy minden folt ki fog jönni, Sajnos azt tapasztatuk meg az elmúlt 5 év során, hogy lesznek foltok amik nem. Ilyen például a több éve beleszáradt vérfolt, a fehérítővel kezelt terület, a sok évnyi izzadságfolt, vagy éppen a penész. Azt szoktuk javasolni, hogy a matracot rendszeres időközönként forgassátok, ha van rá lehetőségetek, ezzel is megelőzve a penészedést. A tisztítás során mindig elmondjuk és megmutatjuk, hogy mik azok a foltok, amelyek meg fognak maradni. 
Ha bármi kérdésed van
Hívj minket bátran!

Matractisztítás fontossága


A matractisztítás kiemelten fontos az egészséges alvás és az általános jólét szempontjából. A matracokban felhalmozódó poratkák, baktériumok és por allergiás reakciókat, légzési nehézségeket okozhatnak. Rendszeres tisztítással megszabadulhatunk ezektől a káros anyagoktól, javítva ezzel az alvás minőségét és csökkentve az egészségügyi kockázatokat. A matractisztítás emellett hozzájárul a matrac higiéniai szintjének fenntartásához és meghosszabbítja annak élettartamát is. Ezért javasolt időnként alaposan megtisztítani a matracokat a jobb alvási környezet és az egészséges életmód érdekében.

A matracok nedves tisztítása fontos, mert a matracok is könnyen beszennyeződhetnek a mindennapi használat során. Az emberek által leadott testnedvek, poratkák, baktériumok, gombaspórák mind olyan szennyeződések lehetnek, amelyek idővel felhalmozódnak a matracban. Ezek a szennyeződések nemcsak allergiás reakciókat okozhatnak, hanem rossz szagokat és kellemetlen környezetet is teremthetnek az alvás során. A nedves tisztítás hatékonyabban képes eltávolítani ezeket a szennyeződéseket a matracból, mint a száraz tisztítás.

A nedves tisztítás során használt speciális tisztítószerek és technikák segítségével mélyen bejutnak a matrac anyagába, és alaposabban megtisztítják azokat. Ezzel frissítik, fertőtlenítik és hosszabb élettartamot biztosítanak a matracnak. Fontos azonban figyelembe venni, hogy a matracok nedves tisztítása speciális szakértelem és eszközök alkalmazását igényli, hogy ne károsítsa a matrac anyagát vagy ne áztassa be. Ezért érdemes szakemberekre bízni a matracok nedves tisztítását, akik hatékonyan és biztonságosan tudják elvégezni ezt a folyamatot. 

Összességében a matracok nedves tisztítása segít megőrizni a matrac higiéniáját, frissességét és hosszabb élettartamát, valamint hozzájárul a jobb alváskörülmények kialakításához is.
Ha bármi kérdésed van
Hívj minket bátran!
Kitisztítlak kárpit és szőnyeg
Ha kérdésed, kérésed vagy megjegyzésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, fordulj bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.
 
Telefonszám: +36 70 231 6004
Kapcsolat
Kövessen minket