KICSI KOCSI- BABAKOCSI TISZTÍTÁS

Online foglalás

Foglalásod 24 órán belül visszaigazoljuk!

Kérjük, hogy a telefonszámodat mindenképp add meg a gyorsabb kommunikációért.

Valamilyen oknál fogva nem jelentkeznénk 24 órán belül, abban az esetben keress minket telefonon.

Hívj bennünket akár hétvégén is: +36-70-231-6004

Kik vagyunk mi?

Fontosnak tartjuk, hogy minden kis lurkó kicsi kocsija tiszta és higiénikus legyen, ezért hoztuk létre a Kicsi Kocsi- babakocsi tisztító szolgáltatásunkat. Van arra is lehetőség, hogy ti hozzátok hozzánk a tisztítani valót, ám a kényelmi funkciónknak köszönhetően mi megyünk hozzátok tisztítani.

Miért fontos a babakocsik rendszeres tisztítása és fertőtlenítése?

Használtan vetted, vagy éppen eladni készülsz, akkor mindenképpen ajánljuk neked a szolgáltatásunkat. Fél évente vagy évente ajánlott kitisztíttatni, hiszen ezáltal is növelheted az értékét, nem beszélve arról, hogy akár a következő gyerkőccel is nyugodt szívvel tudod majd használni. A babakocsi tisztítása rendkívül fontos a csecsemők és kisgyermekek egészségének megőrzése szempontjából. A babakocsik könnyen szennyeződhetnek porral, baktériumokkal és egyéb szennyeződésekkel, amelyek allergiás reakciókat vagy akár fertőzéseket is okozhatnak a kisgyermek számára. Rendszeres babakocsi tisztítással megszabadulhatunk ezektől a káros anyagoktól, biztosítva ezzel a tiszta és higiénikus környezetet a gyermek számára. Emellett a friss és tiszta babakocsi nemcsak esztétikailag nyújt kellemes megjelenést, hanem a baba egészségét és biztonságát is szolgálja. Ezért ajánlott időnként alaposan megtisztítani a babakocsit, hogy biztosítsuk a gyermekünk számára a legjobb lehetőséget a biztonságos és egészséges környezetben való közlekedésre.

Milyen tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk?

Több évnyi tapasztalatnak köszönhetően már kitapasztalt tisztítószerekkel és gépparkkal dolgozunk. Minden esetben hipoallergén tisztítószereket használunk, így figyelve arra, hogy a kis lurkók semmilyen káros vegyszerrel ne találkozzanak.A gépparkunk a jól ismert minőségi német Karcher márkától vannak, hiszen évek óta elégedetten használjuk gépeiket a babakocsik tisztításánál, kárpittisztításnál, illetve a saját háztartásunkban is.


Árlista

Sport babakocsi

7 990 Ft

3in1 babakocsi

17 990 Ft

Iker sport babakocsi

13 990 Ft

Biciklis utánfutó

13 990 Ft

Hordozó

4 990 Ft

Mózes

5 990 Ft

Autósülés

4 990 Ft

Etetőszék

4 990 Ft

Utazóágy

5 990 Ft

Babafészek

2 990 Ft