KÁRPIT- ÉS SZŐNYEGTISZTÍTÁS


Kárpittisztítás

Az ülőgarnitúra, kanapé  központi szerepet tölt be az otthonunkban. Nem csak a családi összejövetelek fontos darabja, hiszen a vendégeinket is általában ide ültetjük.

A mindennapi használat során koszolódik és porossá válik a kárpit, ami különböző betegségekhez vezethet. A prevenció fontásságát nem győzzük hangsúlyozni, hiszen az egészségünk a legfontosabb.

Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK!


Szőnyegtisztítás

A mindennnapos porszívózása mellett elengedhetetlen, hogy rendszeres időközönként tisztítószeres tisztításon is átessen a szőnyegünk. A tisztítás eredménye egy pormentes, és friss illatú szőnyeg. 

Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK, az Ön otthonába végezzük el a tisztítást!

Matractisztítás

A matracokban, ágybetétekben megbújó baktériumok, elhalt hámsejtek láthatatlanok, ám mégis érezhetőek. Emiatt a matractisztítás során forró gőzzel sterilizáljuk a felületet, amely hatására a kórokozók 99,9%-a elpusztul. Egy higénikus, atkamentes, portalan matrac lesz a végeredmény.

Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK, az Ön otthonába végezzük el a tisztítást!

Autókárpit-tisztítás

Általában folt, kosz, por jellemzi az autók kárpitjait, nem is beszélve a kiömlött üdítőről, a gyerekek által összerugdosott ülésekről.

A száraz porszívózást követően következik a nedves tisztítás, végül pedig a műszerfal és egyéb műnyagok tisztítása, ápolása. Minden tisztítás mellé kérhető a klíma tisztítása is. 

Minden tisztítás során HÁZHOZ MEGYÜNK!